Parkeren dichtbij de Parade in ’s‑Hertogenbosch

Ga je naar de Parade in ’s-Hertogenbosch en wil je je auto in de buurt parkeren? Kies dan voor Parkeergarage St.-Jan. Gemakkelijk, comfortabel en dichtbij. 24 uur per dag open, 7 dagen in de week. Met 5 minuten lopen sta je al midden op de Parade.

Aan de Parade vind je onder andere:

  • Diverse cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden
  • De bekende St.-Janskathedraal
  • Verschillende (muziek)evenementen en festivals
  • Het Theater aan de Parade

Ook loop je vanaf hier zo de winkelstraten in, want direct om de hoek vind je diverse (mode)winkels, boetiekjes en conceptstores (meer over Shoppen in ’s-Hertogenbosch).

Parkeren evenementen en festivals op de Parade

Als het om evenementen of festivals in ’s-Hertogenbosch gaat, is de Parade vaak dé plek waar het allemaal gebeurt! Hier geniet je van bijvoorbeeld Carnaval, Koningsdag, Jazz in Duketown, de BrandLoyalty Vestingloop, Opera op de Parade, Parade Open Air, Theaterfestival Boulevard, de Bossche Kermis, Bourgondisch ’s-Hertogenbosch en Winterland Den Bosch.

parkeren-parade-theater_parkeergarage-st-jan

Parkeren bij het Theater aan de Parade

Het theater ligt – zoals de naam al zegt – aan de Parade, vlakbij Parkeergarage St.-Jan. Het is het grootste theater van ’s-Hertogenbosch, en hét podium voor alle soorten theater, muziek en dans. In theaterseizoen 2017-2018 geniet je bijvoorbeeld van Ali B, Karin Bloemen, Nick & Simon en het Scapino Ballet Rotterdam, maar ook van vele andere (bekende en minder bekende) namen. Kom je met de auto naar het theater? Parkeer dan in Parkeergarage St.-Jan. Naar de website >

Parkeergarage St.-Jan
Hekellaan 25, 5211 LZ ’s-Hertogenbosch
Meer parkeerinformatie

< Terug naar overzicht bezienswaardigheden, uitjes en musea